Het Groene Boekje bestellen

Het Groene Boekje inclusief Natuurkampeerkaart (geldigheid: 1 kalenderjaar) is te bestellen door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. U kunt (voor hetzelfde tarief) ook kiezen voor een losse Natuurkampeerkaart, zonder Het Groene Boekje.

U heeft de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:

Factuur - Wij sturen u een digitale factuur om het verschuldigde bedrag van € 14,95 + verzendkosten via bankoverschrijving over te maken. Na ontvangst van uw betaling wordt Het Groene Boekje en/of Natuurkampeerkaart opgestuurd.

Automatische incasso 
- U machtigt ons om jaarlijks het verschuldigde bedrag van € 13,50 af te schrijven. Na verwerking van uw bestelling wordt direct Het Groene Boekje en/of Natuurkampeerkaart toegestuurd. Daarna ontvangt u jaarlijks automatisch Het Groene Boekje en/of de Natuurkampeerkaart thuis. Alleen mogelijk met Nederlandse rekeningnummers. 

Internetbankieren - U betaalt via iDEAL, Paypal, Bancontact / Mister Cash (België) of Sofort Banking (Duitsland). Na verwerking van uw bestelling wordt direct Het Groene Boekje opgestuurd. 

Verzendkosten: Als u in het buitenland woont, dan betaalt u € 3,00 portokosten. Woont u in Nederland, dan zijn de verzendkosten € 1,00 voor verzending. (prijspeil 2017)

   velden met een zijn verplicht

De door u ingevoerde gegevens worden automatisch doorgevoerd in ons systeem. Check daarom goed of deze correct zijn. Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur is niet verantwoordelijk voor foutief ingevoerde adresgegevens.